Първоначално публикувано от batico
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 166 цифров ТВ тунер
Collapse
X
-
я да попитам като пълен кретен ама RGB на ICS къде се намира по буксите. Че аз чел не дочел си направих SKAR to AV 3,5мм букса хаххаах. По първия пост в темата реших че ICS има СКАР буксаОпел Кадет GSI
166 2,4 JTD
ако мислиш че е здрава дай та тествам
Comment
-
Ще ми предложите ли откъде да си закупя нео двбт1000 или или да предложите алтернатива на този приемник но свързването да е същото че прецаках моето нео а немога да изнамеря друг Имам сложен усилвател на антената приемника е монтиран под таблото а приемащият датчик съм извел до запалкатаALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от зиг Покажи съобщениеПреди малко минах през магазин Зора и младежа ме хвърли в размисли и страсти. Каза, че след като е scart значи има RGB. Още повече и не видях надпис RGB.
Както е видно от разписа на пиновете, на scart конектор излизат още една камара неща, като например композитен видео изход, който не е RGB.
Накратко - това, че има скарт все още не означава, че има RGB.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Отпреди година го търсих и още тогава неможах да го намеря Модела върши работа но е остарял и го няма Втора употреба или тогава взех стронг с който съм в момента За модела мога да пиша утре че сега не се сещамALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
Comment