Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 166 цифров ТВ тунер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от batico Покажи съобщение
    Благодаяр ще трябва да се пробва. Всъщност бих искал да го ползвам за паркинг камера. Ако се получи интервенцията само през багажника ще е в пъти по-лесно. (спестяване на окабеляването).

ПС. Друг е въпроса, че още търся решение за конвертиране на композитния сигнал в РГБ, но това е друга тема...
    Ако не стане, винаги можеш да преместиш пиновете откъм ICS - а на другия видео вход и така пак да ползваш кабела от багажника.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• я да попитам като пълен кретен ама RGB на ICS къде се намира по буксите. Че аз чел не дочел си направих SKAR to AV 3,5мм букса хаххаах. По първия пост в темата реших че ICS има СКАР букса
      Опел Кадет GSI
      166 2,4 JTD
      ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

• Няма Извеждаш кабели от буксите на АЦС и те отиват в скарт букса за външният подавач на сигнал
        ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Ще ми предложите ли откъде да си закупя нео двбт1000 или или да предложите алтернатива на този приемник но свързването да е същото че прецаках моето нео а немога да изнамеря друг Имам сложен усилвател на антената приемника е монтиран под таблото а приемащият датчик съм извел до запалката

Comment

• Сбърках темата..
            Last edited by Tasho; d.m.y г., 14:59.
            Алфа...всичко друго е компромис!
            http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
            Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
            Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Как да разбера даден тунер дали има rgb изход? Някакво обозначение ли има? Или просто да има скарт конектор?

Comment

• Трябва да го пише в спецификацията му. Наличието на SCART конектор не е определящо.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Има ли някакво съкращение на дадената опция или си е изписано цялото?

Comment

• RGB си е съкращение (Red, Green, Blue).

Това е стандартен интерфейс и трябва да е упоменат, като RGB out, RGB изход ................

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Преди малко минах през магазин Зора и младежа ме хвърли в размисли и страсти. Каза, че след като е scart значи има RGB. Още повече и не видях надпис RGB.

Comment

• Първоначално публикувано от зиг Покажи съобщение
                        Преди малко минах през магазин Зора и младежа ме хвърли в размисли и страсти. Каза, че след като е scart значи има RGB. Още повече и не видях надпис RGB.
                        Кажи на младежа от магазина да си яде ушите.

Както е видно от разписа на пиновете, на scart конектор излизат още една камара неща, като например композитен видео изход, който не е RGB.

Накратко - това, че има скарт все още не означава, че има RGB.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ще предам.

Comment

• NEO DVB-T1000 e с RGB изход.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Това го разбрах ама нещо не мога да го намеря.

Comment

• Отпреди година го търсих и още тогава неможах да го намеря Модела върши работа но е остарял и го няма Втора употреба или тогава взех стронг с който съм в момента За модела мога да пиша утре че сега не се сещам

Comment

Working...
                                X